Keukens

keukens

Keukens

Misura keukens blinken uit in flexibiliteit, design en kwaliteit.
Bij het ontwerp worden geen concessies gedaan wat betreft de maatvoering. Dit houd in dat wij bij het ontwerp ook oog houden voor symmetrie. Elk ontwerp is volledig in samenspraak met de klant.
Deze heeft een enorme keuze in materialen, kleuren, decors en modellen. Bijvoorbeeld in kastwerk kan een keuze gemaakt worden uit circa 150 uni en houtdecors. Een nieuw frontmodel is een poederlak front

Alle onze keukens worden voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit hang en sluitwerk, uiteraard alles met demping. In het ontwerp wordt er buiten het esthetische deel ook zeer veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de keuken. Zo wordt er gelet op een goede indeling in 3 verschillende zones te weten; bereiden, spoelen, opbergen. Als deze zones goed zijn ingericht zal alles op de juiste plek vallen en zult u zich binnen de kortste keren helemaal thuis voelen in uw nieuwe keuken. Onze adviseurs nemen met de hoofdgebruiker van de keuken alle details door. Zo zal er worden gekeken naar de lengte, leeftijd en naar links of rechtshandigheid. De adviseur zal u daarna een voorstel doen welke u in alle rust thuis door kunt nemen. Bij Misura adviseren wij u zelfs om een beslissing over de aankoop van uw keuken weloverwogen, en zonder enige druk of verplichting te maken.

groot_productie1

Misura keukens worden gemaakt in onze eigen fabriek welke naast onze showroom in Goirle staat. Indien gewenst kunt u samen met een van onze adviseurs een kijkje nemen als uw keuken wordt geproduceerd.
Om uw keuken compleet te maken heeft u ook de keuze uit diverse materialen van de werkbladen. Zo kunt u kiezen uit natuursteen, graniet, composiet, massief hout en kunststof. In deze werkbladen kunt u kiezen uit een groot aantal spoelbakken van granieten onderbouw tot strakke RVS vlakinbouw modellen.

Ook voor apparatuur hebben wij een ruime keuze in topkwaliteit. Deze apparaten zijn niet van de meest voor de hand liggende merken, maar zijn door ons speciaal opgenomen vanwege hun exclusiviteit, kwaliteit en design. Ook leveren wij semiprofessionele apparatuur voor de vergevorderde hobbykok. Om de keuken compleet te maken hebben wij een ruime keuze in kranen, grepen en overige accessoires.
Indien gewenst verzorgen wij ook het plaatsen van de keuken voor u. Eventueel verleggen van gas, water en elektriciteit en / of  het verplaatsen van wanden, betegelen van vloeren en wanden etc. kunnen wij u ook geheel vrijblijvend aanbieden.

Binnen een maand een nieuwe maatwerkkeuken hebben, geheel volgens uw wensen en volledig aangepast aan de beschikbare ruimte, compleet gemonteerd en afgewerkt, hoeft u dus niet meer tijd te kosten als het ene bezoek aan onze showroom.

Reacties zijn uitgeschakeld.